Bestellen

Alle bestellingen worden franco geleverd vanaf € 600,-. Onder dit bedrag zal er € 12,50 in rekening worden gebracht. (uitgezonderd eventuele lengte en/of volumevracht).

Onder een jaaromzet van € 5000,- zal levering onder vooruitbetaling plaats vinden. Bij sommige bestellingen kan om een aanbetaling van max. 50% of vooruitbetaling worden gevraagd. Om een krediet te behouden dienen facturen te zijn betaald binnen 14 dagen na factuurdatum.

De opgegeven prijzen kunnen ten allen tijde worden aangepast gevolg van de schommelingen in de grondstof prijzen. Alle wijzigingen worden 3 maanden vooraf aangekondigd. Foutieve prijzen uit de catalogus worden voor bestelling gecorrigeerd en gemeld.

Op de orderbevestiging zal ook de verwachte leverdatum worden vermeld. Levertijden zijn gemiddeld 2-3 weken na besteldatum. Reclamatie binnen 5 dagen na leverdatum.

Op alle leveringen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing welke u kunt lezen op www.extralux.nl. Voor garanties dient u een aankoopfactuur plus installatiefactuur van erkend installateur te overleggen.

Lombardo_cemento_2

Producten

Alle opgegeven wattages, vermeld bij de armaturen, zijn de maximum waarden en dienen eventueel aangepast te worden naar een lager wattage naargelang de plaats waar het armatuur wordt geïnstalleerd.

Alle armaturen dienen geplaatst en aangesloten te worden door een erkend elektricien die de nodige kennis en ervaring heeft, alsook de vergunning voor het plaatsen van onze armaturen. Dit dient ook altijd te gebeuren volgens de geldende regels en officiële instructies. De installateur is ervoor verantwoordelijk dat de gebruikte schakelapparatuur en aansluitcomponenten voldoen aan de geldende CE normen.

Afmetingen van de armaturen kunnen afwijken of ten alle tijden worden aangepast indien de leverancier dit nodig achten. Hiervoor kan dus geen schadevergoeding worden geëist. De aangegeven hoogtes zijn niet bindend, deze zijn variabel naargelang het gekozen armatuur.

Bover_Garota-Hang-2-924x789

Retourneren

Tenzij anders is overeengekomen, worden geleverde en geaccepteerde goederen niet teruggenomen. Retourneren van monsterzending is voor eigen rekening en dient in originele verpakking binnen 8 dagen te worden geretourneerd.

Indien er sprake is van garantie zal er in overleg  met wederpartij, klant een ophaal of verzendwijze worden aangeboden. Voor al onze producten gelden de fabrieksgarantie met een maximum van 2 jaar na aankoopdatum. Garantie is alleen van toepassing indien installatie door een erkend installateur is gedaan.

LEDS C4_Kap2