Led buitenverlichting

HELESTRA_BASALT44_A29-100.86

Helestra tuinverlichting

ExtraLux is importeur en leverancier van kwalitatief hoogwaardige Led buitenverlichting. ExtraLux beschikt over uitgebreide kennis van en jarenlange ervaring met LED verlichting. Extralux is een verlichting groothandel voor buitenarmaturen en richt zich op de zakelijke markt. Wij leveren dus zelf niet direct aan consumenten. Wil u ook zakelijke klant worden van ExtraLux? Verstuur uw aanvraag en breidt uw assortiment uit met de hoogwaardige LED producten van ExtraLux.

 

Klanten groothandel Ledverlichting

ExtraLux, dé groothandel in tuinverlichting, heeft klanten in Nederland, Duitsland en België. Wij fungeren als groothandel voor onze B2B zoals hoveniers, tuincentrum, tuinhout en overige doorleveranciers van LED verlichting of tuinproducten. Bij ons kunt u tevens terecht voor gedegen advies op het gebied van LED verlichting. Wij voorzien onze partners indien gewenst van de juiste gedetailleerde informatie over de LED techniek en LED toepassingen. Let op: wij leveren uitsluitend aan bedrijven, organisaties en stichtingen .

ExtraLux biedt de volgende voordelen als groothandel:

  1. LED verlichting in grote aantallen leverbaar
  2. Optimale prijs-kwaliteit verhouding
  3. Gevarieerde LED productmix
  4. Gedegen advies over LED techniek en LED toepassingen

Wilt u samenwerken met ExtraLux? Laat het ons weten. Vul het contactformulier in, vraag een offerte aan of dien een klantaanvraag in.

 

Assortiment verlichting; groothandel ExtraLux

Het assortiment verlichting bij groothandel ExtraLux is uitgebreid. Zo vindt u bij ons LED grondspots, LED paalarmaturen, LED wandverlichting en meer. Dit alles in één eenvoudig te behappen concept waarin we ons – naast de brede productensortering – onderscheiden door middel van een optimale prijs-kwaliteit verhouding. Wilt u meer weten? Neemt u gerust contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

About admin

ExtraLux

Postbus 273
5060 AG Oisterwijk
Nederland
Tel: +31(0)84-8754007

Over ExtraLux

Dealers
Bestellen en retouren
Klantenservice
Algemene voorwaarden

        

Protense zeer klein

ExtraLux.nl©  2018, all rights reserved  |  Voorwaarden  |  Disclaimer  |  Links